Krychowe protipy do kotletów mielonych:
1) bułka tarta bezglutenowa (czyli zblendowany zaschnięty chleb) nie do odróżnienia od zwykłej
2) fajnie smakuje mięso jak się do niego doda pokrojoną drobno czerwoną cebulę i ogórka kiszonego (albo czerwoną paprykę)
1) bułka tarta bezglutenowa (czyli zblendowany zaschnięty chleb) nie do odróżnienia od zwykłej
2) fajnie smakuje mięso jak się do niego doda pokrojoną drobno czerwoną cebulę i ogórka kiszonego (albo czerwoną paprykę)
Hejho, dzięki za miniony rok z Waszymi wpisami :)
OdpowiedzUsuńDzięki :D Nie podejrzewałam, że ktoś tutaj zagląda poza nami, stąd przeoczenie komentarza :)
UsuńCześć Joanna, my też dziękujemy za rok z nami i jesteśmy bardzo dumne, że mamy stałą czytelniczkę :)
Usuń